26 Kasım 2010 Cuma

İçimi Hönkürme - Evlenecek Birini Arıyorum ! ACİL!

Sevgili Blog Okuyucularım;

Bugün sizlere içimi hönküreceğim. Son zamanlarda en fazla ihtiyaç duyguğum kavram bu : HÖNKÜRME...
Bugünlerde çok fevriyim yine her zaman ki gibi...Damarıma damarıma basıyorlar. O an bulsam parçalayasım geliyor herbirini... Kimden mi bahsediyorum* Paranın satın aldığı insanlardan... Neyse aslında konumuz bu değil.

01.12.2010 tersten düzden bir yerinden bakınca birbirini tamamlayan bir tarih. Ne önemi olabilirdi bu tarihin benim için? Eğer bugün aldığım haberi almasaydım sıradan herhangi birgün gibi başlayıp birkaç entrika ve sinir harbi sonrasında biten diğer günlerden herhangi biri olurdu. Belki de aklıma yeni sorular ekleyip, heybemdekileri bir nebze boşalttığım birgün de olabilirdi. Ama olamayacak...

Çünkü babam evleniyor-muş- o gün. Hem de beni davet etmedi inanabiliyor musunuz? Oysa bir çeyrek altın alıp nikahı basasım ay pardon gidesim var.

Neden bu kadar öfkeliyim? Kendine yeni bir hayat kurmak hakkı değil mi? Evet bazı kendini bilmezler bunu hemen söyleyeceklerdir...

Öfkeli değilim ki ben, kırgınım sadece...Üzgünüm...Neden diye soruların beynimi siktiği bir dönemdeyim...NEDEN?

Bana vermediği sevgiyi, beni dahil etmeyi reddettiği ve ben böyle bir adamım aile olamam bahanesini bir kadının silmesine kırgınım. Bir kadının babamın hayatı olmasına ve o hayatın içinde bana yer olmamasına üzgünüm.

Kırgınım a dostlar, şimdi bütün şehri içsem de unutsam diyorum babamı. Şimdi şuracıkta kaybetsem hafızamı...

01.12.2010 tarihinde benimle evlenecek birini arıyorum. Birgün sonrasında boşanabiliriz....

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Aynı sinir harbi bende de oluştu birden. Yuhhh diye bağırasım geldi. Senin yerine de içmişim bu gece farketmeden. Ne atabilmişsin ne satabilmişsin belli ki babanı. Ama o satmış işte kendini, ait olmadığı bir dünyaya. Kısaca canımcım ayıp olucak demek belki ama siktir et gitsin bu olanları...

Turuncu Bir Dünya dedi ki...

hayatımı s.ken sokan o kadar çok ki bana kalmıyor siktir etmek...

Özgür dedi ki...

Birincisi, kusura bakma ama böyle eşeklik olmaz. Babanın yaptığı şeyin bir açıklaması tarifi olamaz. Bencillikten başka bir şey değil.
İkincisi sinirlenebilirsin, kızabilirsin, ki bu blog belli ki senin içindekileri "kustuğun" bir ortam. Burada paylaşarak deşarj olabilirsin. Ama oldum olası kızlara küfürü yakıştıramıyorum. Eminim ki nefretini daha delici bir şekilde de atabilirsin.
(Ayrıca ben çok küfür ederim.)

Üçüncüsü eminim ki babandan daha mutlu bir hayatın olacak.

Dördüncüsü ben aday olmak istiyorum. :)))
Ama sanırım evlilik tarihini kaçırdım. :((

İnşallah ömür boyu mutlu olabileceğin bir hayat ve bir erkek çıkar karşına...
Sevgilerle...

Turuncu Bir Dünya dedi ki...

yazarken küfürüm geldi aslında bende sevmem ama bazen oluyor işte :(((
evlilik tarihini kaçırdın ama ben evlenmedim hala şansın var :)
mutluluk mu? o nasıl bir şey bir bilsem :))